Informacija apie paskutinės minutės keliones

8 rugsėjo, 2010

Pakeliauti po pasaulį norime visi – vieni trokšta naujų įspūdžių, kiti tiesiog svajoja apie ramų poilsį, bet kuriuo atveju atostogos yra laukiamas dalykas. Tačiau kelionės nėra pigus malonumas, norint išleisti kuo mažiau pinigų, reikia mokėti kelionę tinkamai suplanuoti arba rasti pigiausią kelionės pasiūlymą.

Paskutinė minutė – tai neabejotinai didžiausio populiarumo (ypač jaunimo tarpe) susilaukęs kelionių tipas. Trumpai apžvelkime, kas yra paskutinės minutės kelionės, kur jas rasti, kaip jas užsisakyti bei kitus dažniausiai keliautojams iškylančius klausimus, susijusius su šiuo keliavimo būdu.

Paskutinės minutės kelionės – tai kelionės, kurias kelionių agentūros pasiūlo likus daugiausiai dviem savaitėms iki kelionės pradžios. Siekiant surinkti didžiausią poilsiautojų skaičių, kelionių agentūros pasiūlo įsigyti kelionę su didele nuolaida. Dažniausiai – kuo mažiau laiko yra likę iki kelionės pradžios, tuo jos kaina yra mažesnė.

Kur galima rasti informacijos apie paskutinės minutės keliones? Tokią informaciją teikia visos kelionių agentūros – paskutinės minutės pasiūlymai yra talpinami jų internetinėse svetainėse.

Užsisakyti tokią kelionę galima internetu arba paskambinus į kelionių agentūrą, siūlančią Jūsų norimą kelionių pasiūlymą. Paprastai kelionių agentūros teikia galimybę kelionę apmokėti bankiniu pavedimu. Tai bene patogiausias ir greičiausias apmokėjimo būdas. Tačiau pavedimu atsiskaityti galima tik tuo atveju, jei iki kelionės pradžios yra likusios daugiau nei trys darbo dienos.

Svarbu nepamiršti, jog pasirinkus paskutinės minutės kelionę, negalėsite pakeisti nei kelionės datos, nei viešbučio.

Parašykite komentarą